Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου «Φλόγα»

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας «ΔΑΝΙΗΛΙΣ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Μουσική Πανδαισία με Γυναικεία Μαεστρία» την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τη στήριξη του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σημειώνεται ότι ο Σοροπτιμισμός αποτελεί μια Παγκόσμια Οργάνωση που αφορά όλες τις γυναίκες του κόσμου οι οποίες διεκδικούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ισότητα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορωδιακό πρόγραμμα από τα μουσικά σύνολα που διευθύνουν 10 γυναίκες, οι οποίες έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς για το σκοπό αυτό.

86d5d157-434a-4ef5-8013-690635118b5a

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή