Το Ιερό Μυστήριο Ευχελαίου «εις ίασιν ψυχής και σώματος» τελέστηκε την Μ. Τετάρτη 1 Μαϊου 2024, στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών “Η ΕΛΠΙΔΑ” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το Ευχέλαιο στον Ξενώνα Ογκολογικών ασθενών «ΕΛΠΙΔΑ» τέλεσε ο π. Βασίλειος Πατσος παρουσία των μελών του Δ.Σ, της διευθύντριας Σοφίας Συμεωνιδου , εργαζόμενων, ωφελούμενων και συνοδών τους.
Σε συγκινητική αλλά συνάμα γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε ανταλλαγή ευχών και μοιράστηκαν δώρα στους φιλοξενούμενους και στους συνοδούς τους, στους οποίους τα μέλη του Δς μετέφεραν και τις ευχές του Περιφερειάρχη Νεκτάριυ Φαρμάκη, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει δώσει την πλήρη στήριξη του στο νεο Δ.Σ για την εύρυθμη λειτουργία , την βελτίωση και την επέκταση των δράσεων του.
Εκ μέρους των μελών του ΔΣ παρευρέθηκαν η πρόεδρος Αναστασία Μανωλοπούλου , η αντιπρόεδρος Αγγελική Κολλυροπουλου , τα μέλη Αννα – Μαρία Ρογδακη , Γιώργος Κολλιόπουλος, Ευρωπία Συναδινου , Ανδριάννα – Θεώνη Νικολοπουλου , Αγγελος Κούτρας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει δημόσια θερμές ευχαριστίες στην κ. Θ. Γιαχαλη , στους κυρίους Α. Ανδρουτσόπουλο , Γ. Κυριαζοπουλο , στους επαγγελματίες εστίασης και στην ΛΟΥΞ για την διάθεση των παραδοσιακών δώρων που προσφέρθηκαν. Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη απευθύνονται και στο προσωπικό για τη συνεπή και άοκνη προσφορά του.