ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί μια αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.
Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα εύχομαι ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη, επιμονή αλλά και πίστη στον καθημερινό και κοπιώδη αγώνα σας για την πραγμάτωση κάθε εκπαιδευτικού στόχου.
Η παιδεία είναι διαχρονικά η σημαντικότερη επένδυση κάθε ανθρώπου και ειδικά των νέων. Για να δώσει όμως καρπούς απαιτείται οργάνωση, επιμέλεια, εργατικότητα, προσήλωση στο στόχο. Αυτά αποτελούν τα ασφαλέστερα εχέγγυα για την προσωπική πρόοδο αλλά και για την εθνική προκοπή και ευημερία, που τόσο έχει ανάγκη ο χειμαζόμενος τόπος μας. Και ευελπιστώ ότι η νέα γενιά, η οποία σήμερα ξεκινά το σχολείο θα αποτελέσει το φωτεινό μέλλον που θα μας απαλλάξει από το ζοφερό παρόν.
Μέσα από αυτό το σκεπτικό και έχοντας επίγνωση της ευθύνης που αναλογεί στη Δημοτική Αρχή και σε εμένα προσωπικά ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών, δεσμευόμαστε να στηρίξουμε υλικά και ηθικά κάθε προσπάθεια που αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας.
Εύχομαι λοιπόν, αρχικά στους μαθητές μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και ακολούθως στους εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες δύναμη, υπομονή και πίστη για την υλοποίηση των στόχων τους.