Για 20ή συνεχή χρονιά η Παιδιατρική Κλινική του «Καραμανδανείου», Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών  πραγματοποιεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα «Πρακτικά παιδιατρικά & νεογνολογικά θέματα», στο Royal Patras (Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα). Συνδιοργανωτής της φετινής διημερίδας είναι η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας»

Τις εργασίες της διημερίδας θα χαιρετήσουν οι:

Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κωνσταντίνος Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων & Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, 

Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο»

Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος, Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας (Ι.Σ.Π.) 

Ασπασία Ρηγοπούλου, Διοικήτρια, Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο»

Παναγιώτης Δημόπουλος, Αναπληρωτής Διοικητής, Γ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας»

Μαρία Ηλιοπούλου, Υπεύθυνη διευθύντρια, Παιδιατρική Κλινική, Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο»

Ιωάννης Κουλούρας, Υπεύθυνος διευθυντής, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών,

Γ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας»

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διημερίδας θα τιμηθούν για επιστημονική τους προσφορά, ιατροί οι οποίοι ολοκλήρωσαν την υπηρεσία τους στο Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο».

Παράλληλα του βασικού προγράμματος της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, στις 16.00  workshop με θέμα: «Παρεντερική σίτιση νεογνών & παιδιών μέσω συστήματος κλινικών αποφάσεων: από την συνταγογράφηση έως την χορήγηση», και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 8.00, Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα: «ΚΑΡΠΑ (CPR στα παιδιά)».

Η συμμετοχή στην Διημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με 13 μόρια Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME–CMD credits).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Εγγραφές εδώ.