ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!

0
34

Στα χωριά του Ερυμάνθου βρίσκονται αυτή την ώρα δυνάμεις της Κομματικής Οργάνωσης Αχαΐας του ΚΚΕ, που συγκροτούν ομάδες για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τους κατοίκους της περιοχής και μοιράζοντας νερά.
Τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη στη Δυτική Ελλάδα, και καταστρέφουν ότι βρίσκουν στο πέρασμά τους, φέρνουν το λαό της περιοχής για άλλη μια φορά αντιμέτωπο με τα εγκληματικά αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζεται στην αντιπυρική προστασία από κράτος, κυβέρνηση και περιφερειακές αρχές.
Ανύπαρκτα μέσα πρόληψης, υποστελέχωση του πυροσβεστικού σώματος και ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης, πλήρης απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης των πυρκαγιών, σε συνδυασμό με το «μπαλάκι» της ατομικής ευθύνης να πλασάρεται για μια ακόμη φορά στο λαό με απανωτά μηνύματα 112 που έλαβαν οι κάτοικοι των νομών τις Δυτικής Ελλάδας για να τρέξουν να σωθούν.
Καλούμε το λαό της Δυτικής Ελλάδας, ιδιαίτερα της Ηλείας και της Αχαΐας που είναι αντιμέτωποι με τεράστια πύρινα μέτωπα, να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.
Μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, τους οπαδούς και τους φίλους του ΚΚΕ, να μπουν μπροστά για την περιφρούρηση και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του φυσικού πλούτου και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από την πυρκαγιά.