Tα γραφεία της «Πελοποννήσου» επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Κορδά και την εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Αλεξάνδρα Αλάφη.

Τον υποδέχθηκε ο εκδότης της «Π» Θεόδωρος Λουλούδης και δημοσιογράφοι του μεγάλου Οργανισμού και παρότι η επίσκεψη του κ. Πελετίδη είχε κυρίως χαρακτήρα εθιμοτυπικό και ανταλλαγής ευχών για τη νέα χρονιά, αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την Πάτρα, όπως για παράδειγμα η μετατόπιση του οικονομικού ενδιαφέροντος της πόλης προς την Οθωνος-Αμαλίας τα επόμενα χρόνια λόγω της ανάπλασης του θαλάσσιου μετώπου, αλλά και το σχέδιο πόλης, ένα ζήτημα που έχει ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια.

«Εχουν αλλάξει πολλά και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα στην Πάτρα και πρέπει οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι. Το θαλάσσιο μέτωπο είναι ένα μεγάλο θέμα που θα διαφοροποιήσει κατά πολύ τη ζωή στην πόλη. Στο πλαίσιο της πίεσης που θέλουμε να ασκήσουμε στην κεντρική εξουσία για πολλά θέματα που απασχολούν την Πάτρα, θέλουμε τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας», είπε ο Κώστας Πελετίδης, απευθυνόμενος προς τον κ. Λουλούδη.

«Θεωρώ ότι η συνεργασία μας είναι καλή, όμως είναι σημαντικό να ασκούμε και εμείς τον ρόλο μας για να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία» τόνισε ο εκδότης της «Π», ο οποίος έθεσε θέμα, αναφερόμενος στο επικοινωνιακό κομμάτι του Δήμου Πατρέων, κάτι που παραδέχθηκε και ο κ. Πελετίδης. «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνετε περισσότερα στο κομμάτι αυτό, προκειμένου να ενημερώνονται καλύτερα οι πολίτες και να είναι τελικά προς όφελος όλων».

Πηγή: pelop.gr