Τι δήλωσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Μαρίνος Σκανδάμης σε δήλωσή του για την κατάθεση του φακέλου με 200 ονόματα χούλιγκανς από όλη την Ελλάδα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρει:

ΔΗΛΩΣΗ

Μαρίνου Σκανδάμη

Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
Για την κατάθεση φακέλου με 200 ονόματα χούλιγκανς από όλη την Ελλάδα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Ο φάκελος με τα 200 ονόματα σκληρών χούλιγκανς από όλη την Ελλάδα, που κατέθεσαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, δείχνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει διδαχθεί από παρόμοιες ενέργειες του παρελθόντος.
Γιατί και το Μάιο του 2021 ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπόμνημα και φακέλους με 500 ονόματα ποινικών που εμπλέκονταν στο οργανωμένο έγκλημα, όμως η εισαγγελική απάντηση ήταν πως οι εισαγγελείς της χώρας δεν αξίωναν να υποκαταστήσουν το έργο των αστυνομικών αρχών.
Για αυτό και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛΑΣ πρέπει να κάνουν τα πάντα στο πλαίσιο των καθηκόντων τους για να ολοκληρωθούν οι έρευνες που θα φέρουν άμεσα στην δικαιοσύνη όσους εμπλέκονται σε αυτά τα εγκλήματα.
Αυτό απαιτεί το σύνολο της κοινωνίας και αυτό οφείλουμε στα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων της οργανωμένης εγκληματικής οπαδικής βίας.
Συνιστούμε λοιπόν λιγότερη επικοινωνία και περισσότερη σοβαρότητα, δουλειά και αποτελεσματικότητα.