Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Επίσκεψη του Υφυπουργού – Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην έκθεση φωτογραφίας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΙΣ 8μμ

«Ταξιδεύουμε για πρώτη φορά στη συναρπαστική διαδρομή της λαμπρής ιστορίας μας». Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης.


Τα εγκαίνια έγιναν προχθές Σάββατο από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη μετά το τέλος της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».
Χίλια στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας προχθές και διακόσια πενήντα χθες Κυριακή είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να δουν φωτογραφίες πολιτικών της Αχαΐας, φωτογραφίες από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις κ.α. Μια έκθεση που συνεχώς εμπλουτίζεται.


Η έκθεση μεταφέρθηκε και θα λειτουργεί από αύριο Τρίτη 2 Απριλίου 2024 καθημερινά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:30 στην «ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ»(Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα).
Την έκθεση φωτογραφίας θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στις 8 το βράδυ ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Τσιόδρας.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε όλους τους επισκέπτες θα δίνει και ένα αναμνηστικό δώρο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές της οργάνωσης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ