Νεκρός ανασύρθηκε από τα νερά του Πείρου ο άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού και έπεσε στο ποτάμι. Γιατί εικάζεται πως είναι κυνηγός. Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου άνδρα από την Κάτω Αχαΐα.

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που έχασε την ζωή του σήμερα το μεσημέρι, καθώς παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού και εκσφενδονίστηκε στο ποτάμι του Πείρου, στο ύψος του Αλισσού, είναι ο 52χρονος Νικόλας Μπούσιας.

Τον άτυχο άνδρα από την Κάτω Αχαΐα, ανέσυραν νεκρό οι πυροσβέστες. Αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα.

Νεότερη ενημέρωση: Νεκρός είναι τελικά ο άνδρας που παρασύρθηκε από βαγόνι του Προαστιακού στη σιδερένια γέφυρα του Πείρου με αποτέλεσμα να πέσει στο ποτάμι.

Πριν από λίγο ανασύρθηκε από τα νερά του ποταμού και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το κρανίο του λόγω της παράσυρσης και της πτώσης στο ποτάμι έχει αλλοιωθεί με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται κάποια χαρακτηριστικά του. Επίσης, λόγω του ότι βρέθηκε μία καραμπίνα στο συγκεκριμένο σημείο, εικάζεται πως πρόκειται για κυνηγό.

Η σορός μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Πρώτη ενημέρωση: Ένας άνδρας παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από τον Προαστιακό στην περιοχή του Αλισσού, στη διαδρομή Πάτρα – Αχαγιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το άτομο παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού στην σιδερένια γέφυρα του Πείρου, που βρίσκεται μεταξύ Αλισσού και Κάτω Αχαγιάς.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο ποτάμι. Στο σημείο έσπευσε Ασθενοφόρο όπως επίσης και 6 οχήματα και 15 άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταξύ των οποίων και η ΕΜΑΚ και ο Δοικητής Αχαΐας.

Πηγή: pelop.gr