Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαίας, επισκέφθηκαν χθες (14-2-2024) το πρωί, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας “Ο Άγιος Λεόντιος”, κ. Αναστάσιος Κατσωνόπουλος, συνοδευόμενος από τον Ταμία, κ. Κουτρουμάνη Αντώνιο και τον κ. Κλουκινιώτη Κωνσταντίνο, μέλος του Συνδέσμου, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, Ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, στον οποίο ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν μια δημιουργική θητεία με υγεία και δύναμη, στο πολύπλευρο έργο που έχει αναλάβει.

Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων για τις ευχές τους.

Πηγή: pelop.gr