Η μητέρα, που είχε χωρίσει τον άνδρα της, είναι στο πλευρό του παιδιού της.

Απίστευτο περιστατικό βίας και κακοποίησης ανήλικου από τον ίδιο του τον πατέρα έγινε πριν από λίγες μέρες σε πολύ γνωστό οικισμό λίγο έξω από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr όταν ο 15χρονος τόλμησε να πει στον πατέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος, εκείνος και ο θείος του έγιναν έξαλλοι και, όπως είπαν άνθρωποι του χωριού, τον ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία. Το παιδί πήγε στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα.

Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, όπως λένε οι πληροφορίες, από το ίδιο το θύμα και έκανε τις πρώτες παρεμβάσεις.

Κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό ή που το έμαθαν από αυτόπτες μάρτυρες, απόρησαν βλέποντας να περνούν οι μέρες και να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλουν το γεγονός. Από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφεραν ότι θα γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού.

Για την ιστορία, ο πατέρας που φέρεται να έδειρε αλύπητα το παιδί του είναι πρώην οικοδόμος και νυν αγρότης. Η μητέρα, που είχε χωρίσει τον άνδρα της, είναι στο πλευρό του παιδιού της.

Πηγή: pelop.gr