Αύριο Τρίτη 26/09/2023, τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστα Σβόλη.

Περιοδείες, συγκεντρώσεις και εγκαίνια! Τα τελευταία 24ωρα είναι γεμάτα για τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» και τον Κώστα Σβόλη προσωπικά, με την κορύφωση του προεκλογικού αγώνα να συντελείται αύριο (8μ.μ.) με την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Πάτρα: Προσκλητήριο Κώστα Σβόλη για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου την Τρίτη 26/09

Το σαββατοκύριακο ο Κώστας Σβόλης και οι συνεργάτες του έκαναν περιοδεία στα Προσφυγικά, στην Αγία Αικατερίνη και στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ μοίρασαν φυλλάδια με το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη» στη Λαϊκή Αγορά στην Καραϊσκάκη.

Γεμάτη ήταν, όμως, και η περασμένη Παρασκευή, με την επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Οπως σχολίασε ο Κώστας Σβόλης: «Μαζί με τα μέλη του Τομέα Υγείας της παράταξης, είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στις εγκαταστάσεις του ΠΓΝΠ και να μιλήσουμε με εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς, συνοδούς και επισκέπτες του νοσοκομείου, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο συνδυασμός μας κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους.

Πάτρα: Προσκλητήριο Κώστα Σβόλη για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου την Τρίτη 26/09

Παράλληλα, στη συνάντηση με τον διοικητή του ΠΓΝΠ Δημήτρη Μπάκο και τα άλλα μέλη της διοίκησης είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να καταγράψουμε προτάσεις και αιτήματα, αλλά και να ενημερώσουμε για τις ιδέες μας για τον Δήμο της Πάτρας. Για εμάς ο τομέας της Υγείας κατέχει περίοπτη θέση στο πρόγραμμά μας και γι’ αυτόν τον λόγο θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο».

Πγή: pelop.gr