Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 20
Διακριβώθηκαν 103 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών – Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου 1.200 γραμμάρια κάνναβης, (2.350) ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση για διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη 20 ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε πλημμελληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Εκανε… «μεταπτυχιακό» στη διακίνηση ναρκωτικών – Πως συνελήφη 22χρονος φοιτητής και ο συνεργός του

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, τους δυο άνδρες και τους συνέλαβαν.

Από την εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, διακριβώθηκε ότι ο ένας συλληφθείς με την ιδιότητα του φοιτητή εκπαιδευτικής δομής και ο συνεργός του, ενέχονται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, σε 103 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, έχοντας διακινήσει συνολικά 214 γραμμάρια κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι πωλούσαν τις ναρκωτικές ουσίες κυρίως σε σπουδαστές της δομής, αποκομίζοντας από την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, συνολικά 1.712 ευρώ.