ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στο Παιδί και στον Έφηβο διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 6.00 μ.μ στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών  (Φιλοποίμενος 24).    

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διπλός. Aφενός η ανταλλαγή ευχών καθώς θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και αφετέρου η ενημέρωση για τον καρκίνο στα παιδιά. Για το θέμα θα μιλήσουν οι:

  • Αφροδίτη Γκινοπούλου γιατρός της «Φλόγας» 
  • Αθηνά Ζαφειροπούλου νομικός και μητέρα της «Φλόγας» 
  • Χριστίνα Τρίχα παιδί της «Φλόγας»    

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τελεί υπό την αιγίδας του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.   

Το πρωί της ίδιας μέρας, ώρα 9.00 – 14.00,  οι Επαγγελματίες Υγείας των ΤΟΜΥ Πατρών σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, τη «Φλόγα» και το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιήσουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο θέμα του καρκίνου στα παιδιά και στη δωρεά μυελού των οστών στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου.  

Δ.Τ. 15 ΦΕΒ. 2024 (3)