ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024-ΕΝΗΜΑΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Στον φιλόξενο και πανέμορφο χώρο του ξενοδοχείου My Way

H ώρα της μεγάλης γιορτής της αγάπης, της προσφοράς και της προβολής του τόπου μας, φτάνει.

Τα μέλη του Παραρτήματος Πάτρας του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» έχουν ήδη ξεκινήσει να υφαίνουν τα πολύτιμα και φωτεινά νήματα από κάθε γωνιά της Αχαΐας για να προετοιμάσουν το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας.

Φέτος το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» ανοίγει την αγκαλιά του και ενισχύει τις γυναίκες και τους άνδρες των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών. Αγκαλιάζει και ενισχύει ήρωες της διπλανής πόρτας που δοκιμάστηκαν σκληρά αλλά ύψωσαν το κεφάλι και δίνουν το δικό τους αγώνα με παραδειγματικό τρόπο.

Το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» φέτος θα προσφερθεί στον φιλόξενο και πανέμορφο χώρο του ξενοδοχείου My Way το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 21.00.

Φροντίστε έγκαιρα να εξασφαλίσετε θέση στη φιλόξενη αυτή και  άρτια διοργανωμένη βραδιά όπως μόνο η τοπική εκπρόσωπος του Σωματείου Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη γνωρίζει να προετοιμάζει καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Κι αυτό πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με την χαρισματική Πρόεδρο του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και Πρέσβειρα  στην Ευρώπη για τον Αθλητισμό την Ανοχή και του Ευ Αγωνίζεσθαι κυρία Κατερίνα Π. Παναγοπούλου. Και οι δύο πλαισιωμένες από τα μέλη του Σωματείου θα σας υποδεχτούν στη μεγάλη γιορτή της Αγάπης και της πολύπλευρης προσφοράς στον τόπο μας.

Το φετινό «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» θα πλημμυρίσει από μοναδικές μελωδίες. Θα φιλοξενήσει ένα διακεκριμένο στο μουσικό στερέωμα γέννημα της Αχαΐας, την καταξιωμένη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και στο πιάνο τον Δημήτρη Γιάκα.

Πρόσκληση, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 50 ευρώ, μπορείτε να προμηθευτείτε από την κ. Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη, τηλ.: 6937050796.