Μια μεγάλη «οικογένεια»! Αυτό ακριβώς είναι η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με τη συγκέντρωση των μελών της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ρομβία» στα Συχαινά, με το γνωστό κατάστημα να γεμίζει ασφυχτικά με πλήθος μελών της παράταξης. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν είχε επιλεγεί η συγκεκριμένη συγκέντρωση να γίνει ανοικτή για όλον τον κόσμο και όχι μόνο σε στενό κύκλο!

Το μενού περιελάμβανε ανταλλαγή ευχών, φαγητό, μουσική, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με το κέφι να φτάνει στο ζενίθ και, πλέον, να γίνονται σχέδια και για αντίστοιχη Καρναβαλική μάζωξη στο ίδιο ακριβώς στυλ.

Ο επικεφαλής της παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων Κώστας Σβόλης έστειλε μήνυμα ενότητας στους δημοτικούς και τους διαμερισματικούς συμβούλους, σε όλα τα μέλη και στους συνεργάτες του, μίλησε για την όμορφη προσπάθεια που έκανε η «Πάτρα Ενωμένη» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, εξήρε όσους στήριξαν τον αγώνα, αλλά έκανε αναφορές και σε όσους βρέθηκαν απέναντι και στάθηκε στο νέο ξεκίνημα που επιχειρείται με το ίδιο κέφι, με συγκροτημένο πρόγραμμα, με επιχειρήματα, με γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση και με ομαδικότητα προκειμένου η παράταξη να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός και να γίνει η νέα Δημοτική Αρχή της Πάτρας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» έδωσαν και πολλά νέα πρόσωπα, πέρα από την «παλιά φρουρά», τα οποία θα ενισχύσουν τον αγώνα, προσθέτοντας φρέσκιες δυνάμεις στην προσπάθεια για μια Πάτρα πραγματικά ενωμένη. Η παράταξή μας, άλλωστε, αγκαλιάζει όλους τους πατρινούς και δεν την ενδιαφέρουν ιδεολογικές αφετηρίες και κομματικές ταυτότητες. Η «Πάτρα Ενωμένη» έχει στις τάξεις της ανθρώπους της κοινής λογικής και της διάθεσης για προσφορά, συμπολίτες από όλους τους χώρους και από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Είναι μια ζώσα κι ενεργή παράταξη και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την αποστολή της. Κανείς δεν περισσεύει, άπαντες είναι απαραίτητοι, έχουν ρόλους και αρμοδιότητες!