Μια εκδήλωση με έγκριτους ομιλητές, έκθεση φωτογραφίας και πιάνο

Ο Οργανισμός Safety Project, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00 στο Θέατρο “Γραμμές Τέχνης” (Μαιζώνος 271 Πάτρα – έναντι σταθμού τρένου), στην εκδήλωση “Τα Δικαιώματα των Παιδιών” όπου συνδυάζει την Έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Βασιλοπούλου “Δικαιώματα και αντιθέσεις” και την Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Τα παιδιά σήμερα”.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την κοπή της βασιλόπιτας και μουσική από τον πιανίστα Βιτσέντζο Γκιούστο!

Στην εκδήλωση μας, θα μιλήσουν και δύο Αστυνομικοί, ο Γιώργος Λυγερός και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, γι αυτό θέλουμε να σας προσκαλέσουμε και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά όλοι μαζί!

Μπορείτε να πάρετε την πρόσκληση σας και στο viva.gr —> ΕΔΩ: https://www.more.com/happenings/ta-dikaiomata-ton-paidion/?fbclid=IwAR2PiWTRaGkpS_nKvXCR4CC9JYe5s0xyD-XJbDla40Y9d3Wt4K6VY_EO3y4

Η Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: “Δικαιώματα και αντιθέσεις”, είναι μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Ελένης Βασιλοπούλου, όπου απαθανάτισε στιγμές μοναδικές, παρουσιάζοντας τα Δικαιώματα των παιδιών σε αντίθεση με παιδιά που τα στερούνται. Παιδιά, που πρωταγωνιστούν για να περάσουν ηχηρά μηνύματα μέσα από 20 φωτογραφίες (σε μορφή Poster) που δημιουργούν αντιθέσεις.
Θεματικές όπως: η σεξουαλική κακοποίηση, η βία, το bullying, το διαδίκτυο, τα παιδιά πρόσφυγες, το δικαίωμα των παιδιών στη γνώση και την εκπαίδευση, το δικαίωμα των παιδιών στην υγεία και τη ζωή κ.α.
Επεξεργασία φωτογραφίας, Βασίλης Κατσάμπας

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Ενημερωτική παρουσίαση όπου θα μας τιμήσουν οι εξέχοντες ομιλητές:
Γιώργος Καλλιακμάνης, Αστυνόμος Α΄ – Πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής,
Τάκης Παπαδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας – Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω,
Παύλος Σκούρας, Παιδαγωγός – Δημοτικός Σύμβουλος
Γιώργος Λυγερός – Αστυνόμος Α’, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών στο τμήμα Δημόσια Ασφάλειας, με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό έγκλημα, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, με Μεταπτυχιακό από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Διαχείριση Κρίσεων και Καταστροφών και Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Μάνος Σουρής, Phd (c) , Ψυχολόγος – Κοινωνικός Σύμβουλος – MASTER OF PUBLIC HEALTH & MASTER OF MENTAL HEALTH OF CHILDREN AND ADOLESCENTS
Ματίνα Λαδικού, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με πτυχίο και στην Κοινωνιολογία, Master στην Εγκληματολογία από το Πάντειο πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με μετεκπαίδευση σε τομείς όπως η συμβουλευτική, η ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, η παιγνιοθεραπεία, η διαχείριση διαζυγίου, η εμψύχωση ομάδων, καθώς επίσης απέκτησα και την παιδαγωγική επάρκεια από την ΑΣΠΑΙΤΕ.
Γιώργος Μιμμής, Security Consultant, εκπαιδευτής Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις παιδιών – προτύπων για την κοινωνία μας και εκπροσώπων φορέων που έχουν τιμήσει την Πάτρα με το έργο τους!

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας (από το ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ) θα κεράσουμε μπύρα AMMOUSA, υπό τους ήχους της μουσικής, του εξαιρετικού πιανίστα Βιτσέντζου Γκιούστο, από την Πολιτιστική Ανάπτυξη!

Η Έκθεση φωτογραφίας θα κοσμεί το Φουαγιέ του Θεάτρου “Γραμμές Τέχνης”

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν σε υλικά αγαθά στα Παιδικά χωριά SOS
Για τις προσκλήσεις σας, θα επικοινωνήσετε στο 6932011395