Τι υποστήριξε ο 50χρονος που καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Τον κατήγγειλε η σύζυγός του και την κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης!

Στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, μετά την επιβολή ποινής ενός χρόνου φυλάκισης χωρίς αναστολή, οδηγήθηκε ο 50χρονος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, στην Κλειτορία Καλαβρύτων, μετά την αποκάλυψη πως η 32χρονη σύζυγός του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την Κυριακή, καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, νιώθοντας φόβο από τις απειλές που εξαπέλυσε ο άνδρας της μια ημέρα πριν το συμβάν, ότι θα σκοτώσει την ίδια και τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά ηλικίας 15 και 3 ετών. Η γυναίκα, για αδιευκρίνιστο λόγο, στις αρχές Ιουνίου φέρεται να έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της το μικρότερο παιδί, ωστόσο επέστρεψε λίγες ημέρες μετά. Η εξήγηση που φέρεται κατά πληροφορίες να έδωσε στο σύζυγό της, για τη ξαφνική «φυγή», ήταν πως είχε πάει στους γονείς της που ζουν σε χωριό της επαρχίας Καλαβρύτων. Εκτοτε, σύμφωνα με μαρτυρίες, το ανδρόγυνο κυκλοφορούσε μαζί, αγαπημένο και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε.

«Πλέον δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου, μπορεί να πούμε κάτι λεκτικά, αλλά αυτά συμβαίνουν καθημερινά στα ζευγάρια» φέρεται να υποστήριξε ο 50χρονος, σε σύντομη συνομιλία που είχε με φιλικό του πρόσωπο του, αναμένοντας να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από την πλευρά του κατηγορούμενου υπεβλήθη αίτημα να καταθέσουν ως μάρτυρες τόσο η γυναίκα όσο και το 15χρονο παιδί τους, όμως δεν έγινε δεκτό.

Οπως ανέφεραν πηγές στην «Πελοπόννησο», ήταν πεπεισμένος πως η σύζυγός του θα παρίστατο στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης κάτι που δεν έγινε, με τον ίδιο να υποστηρίζει «πως εάν ερχόταν θα είχαν τελειώσει όλα». Πληροφορίες θέλουν ο ανήλικος, που ήταν παρών στο δικαστήριο, ν’ ανέφερε: «Ημασταν μια χαρά, καμία φορά διαφωνούσαμε, όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες».

Μετά την ανακοίνωση της ποινής για τον 50χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη τον επισκέφθηκε στο ΑΤ Κλειτορίας, όπου κρατείτο μέχρι να μεταφερθεί στις φυλακές.

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι κάνουν λόγο για μια οικογένεια βιοπαλαιστών που προσπαθούσαν για το καλύτερο.

Σύμφωνα πληροφορίες της «Π», μάλιστα, προ 10ημέρου ο 50χρονος είχε προσληφθεί στον δήμο Καλαβρύτων για δεύτερη χρονιά, μέσω προγράμματος πεντάμηνης διάρκειας, ως υπάλληλος στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.

«Ερχόταν και μου έλεγε, εάν μπορείτε πάρτε με πάλι για δουλειά γιατί τα χρήματα που παίρνω αυτούς τους πέντε μήνες συμβάλλουν πολύ στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής και των παιδιών μου και της γυναίκας μου» δήλωσε στην «Π», ο αντιδήμαρχος Κλειτορίας Σωτήρης Δουκλιάς και κατέληξε: «Είναι καταδικαστέο, εάν το γεγονός είναι πραγματικό, γιατί δεν γνωρίζει κανείς τι συνέβη».

Πηγή: pelop.gr