Στο φουλ βρίσκεται η πληρότητα στους χειμωνιάτικους προορισμούς στην Ελλάδα κατά το δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων φτάνοντας μάλιστα το 90%, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο τουρισμό.

Άλλωστε είναι πολλοί εκείνοι που ήδη ετοιμάζουν βαλίτσες για κάποιο ταξίδι σε προορισμό του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού. Οι επιλογές δε για τους τυχερούς είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Άλλοι προτιμούν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα με τα σαλέ και το πολύ χιόνι, άλλοι τα πιο… εμπορικά με τις τεράστιες αγορές. Υπάρχουν μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ειδικά τις γιορτινές ημέρες και να απολαύσει διαφορετικά έθιμα και κουλτούρες.

Ο κ. Τζώρτζης Σαρακατσάνης, ταξιδιωτικός πράκτορας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», για την πληρότητα και για το εάν μπορεί να βρει κάποιος δωμάτιο.

Στο φουλ οι χειμωνιάτικοι προορισμοί για τις γιορτές – Στις πρώτες θέσεις τα Καλάβρυτα
«Εξαρτάται από το ξενοδοχείο και τις παροχές. Αν θέλει να κλείσει κάποιος τώρα θα έρθει αντιμέτωπος με ακριβές τιμές γιατί η πληρότητα είναι στο 90%. Πολλοί έχουν επιλέξει να στηρίξουν το Πήλιο μετά τις καταστροφές που υπέστη και οι ξενοδόχοι έχουν κρατήσει χαμηλές τις τιμές. Η πληρότητα στο Πήλιο έχει ξεπεράσει το 85%. Συνήθως συμπεριλαμβάνονται στα ξενοδοχεία και τα γεύματα των γιορτών», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr