Αναλυτικά οι περιοχές.

Δεδομένης της κακοκαιρίας, η οποία έπληξε ιδιαίτερα κάποιες περιοχές της Ελλάδας, θα παραμείνουν κλειστά ορισμένα σχολεία, αύριο Τρίτη (9/1).

Ειδικότερα, θα παραμείνουν κλειστά το 2ο Νηπιαγωγείο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Ομοίως, την επομένη, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Ήδη από το πρωί της Κυριακής ο δήμος έχει ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να επανέλθει η λειτουργία του φυσικού αερίου, απαραίτητου για τη θέρμανση του σχολείου. Η ηλεκτροδότηση της σχολικής μονάδας έχει αποκατασταθεί. Για το πότε ακριβώς θα επαναλειτουργήσουν τα συγκεκριμένα σχολεία, θα γίνει ενημέρωση από τον οικείο δήμο.

Επίσης, κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο του Μολύβου, στη Λέσβο και αύριο Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, με σχετική απόφαση του Δημάρχου. Αιτία, οι ζημιές που προκλήθηκαν στη στέγη του κτηρίου από τους ισχυρούς ανέμους την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Τέλος, στην Καστοριά, όλα τα σχολεία του δήμου θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Πηγή: protothema.gr