Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στην Κλειτορία:

Κατάμεστη απο κόσμο η Κεντρική πλατεία Δημοτικής Κοινότητας Κλειτορίας την Κυριακή 16 Ιουνίου για την Θεατρική Παράσταση «Εξηνταβελόνης» 

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Χρήστος Στρέπκος Σκηνικά-Κοστούμια: Κέννυ Μακ Λέλλαν Κινησιολογία: Καμίλο Μπέντανκοφ Φωτογράφιση: Βασίλης Ζαβέρδας Βινεοσκόπηση: Κωνσταντίνος Λιόπετας Μακιγιάζ: Ίνα Τσέλιου.

Θεατρική Παράσταση: «Εξηνταβελόνης» Μια νέα παραγωγή του Άρματος Θέσπιδος, με το έργο του Κωνσταντίνου Οικονόμου σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου. Θεατρική παράσταση «Διπλή Ταρίφα» Στη Σμύρνη του 19ου αιώνα, ο Εξηνταβελόνης θεωρείται ο πλουσιότερος και, ταυτόχρονα, ο πιο σκληρός τσιγκούνης της περιοχής. Αν και κατέχει μεγάλη περιουσία, κρύβει τα πάντα στο περιβόλι του, αρνούμενος να μοιραστεί ούτε μια «δεκάρα» με τα παιδιά και τους υπηρέτες του και αναγκάζει όλους να ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Ωστόσο, ο υπηρέτης του, που έχει βασανιστεί από την απάνθρωπη τσιγγουνιά του Εξηνταβελόνη, αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Με τη βοήθεια και την αναπάντεχη συμμαχία του γιου του Εξηνταβελόνη, σχεδιάζει ένα σκοτεινό σχέδιο που θα δώσει μια δίκαιη λύση στην ανάλγητη τσιγγουνιά του και θα ανατρέψει τα σχέδια της άγριας φιλαργυρίας του.

Παίζουν: Βασίλης Κόκκαλης, Αλέξανδρος Κουκιάς, Βασίλης Τσόρλαλης, Βάλια Τζιτζικάκη, Αλίκη Οικονόμου.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας – Με την ευγενική υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας