Παππούς και εγγονός νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/09/2023, στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, όταν η jaguar που οδηγούσε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δυο ΙΧ αυτοκίνητα. Νεκρή η μια οδηγός.

Τραγωδία στην Πάτρα με τρεις νεκρούς, ανάμεσα τους και ένα 3χρονο αγοράκι, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 25/09/2023, στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κτιρίου της Πυροσβεστικής, όταν πολυτελές αυτοκίνητο (jaguar) πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πάτρα - Η ταυτότητα των θυμάτων, 3χρονο αγοράκι ανάμεσα τους - Η τρελή πορεία πολυτελoύς όχηματος ΦΩΤΟΣύμφωνα με πληφορίες του pelop.gr νεκροί είναι ο οδηγός της jaguar Δημήτρης Σκαρλάτος 66 ετών, κάτοικος Παραλίας Πατρών, ο εγγονός του Δημήτρης Σκαρλάτος 3 ετών και Μαρία Αλεξανδράτου 53 ετών κάτοικος Ρίου, η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Η jaguar με οδηγό τον 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη.

Στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη  κάτοικος Καρυάς Πατρών.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πάτρα - Η ταυτότητα των θυμάτων, 3χρονο αγοράκι ανάμεσα τους - Η τρελή πορεία πολυτελoύς όχηματος ΦΩΤΟ