Η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ 2023 – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ/GLOCALITIES σας προσκαλεί στην ημερίδα: «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»
που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 10:30, στο Κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Κουκούλι.

Η ημερίδα αποτελεί μια συνάντηση φορέων με γνώμονα νέες αναπτυξιακές, πολιτιστικές και ερευνητικές αναγνώσεις του κώδικα της μαύρης σταφίδας και της ταυτότητας του τόπου, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του αναπτυξιακού δυναμικού της μαύρης σταφίδας ως πολιτιστικού, επιχειρηματικού και τουριστικού εργαλείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ – ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος ΕΟΤ
Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, Λαογράφος
Ηρώ Τσιμπρή, Διευθύντρια Αναπτυξιακής Αχαΐα Α.Ε.
Ευάγγελος Πολίτης-Στεργίου, Πρόεδρος Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών
Μιχάλης Βασιλάκης, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Μουσείου Τύπου ΕΣΗΕΠΗΝ
Μαρία Αργυροπούλου, ΕΔΙΠ Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Πατρών
Απόστολος Ραφαηλίδης, Αναπλ. Καθηγητής, Πρόεδρος Τμ. Διοίκησης Τουρισμού / Ευαγγελία Χατζοπούλου, Επίκ. Καθηγήτρια / Μαρία Αργυροπούλου, ΕΔΙΠ – Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών
Ουρανία Μπουσίου, Προϊσταμένη Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών
Χρήστος Κανελλής, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας
Αριστείδης Τηλιγάδης, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Περισσότερεςπληροφορίες: www.primarolia.com/project/roundtable_innovation/

H εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Πριμαρόλια – Στους δρόμους της μαύρης σταφίδας» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD 2014-2020, υπομέτρο 19.3 «Στήριξηγια την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική & διατοπική)», του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014 – 2020, που υλοποιείται στην Π.Ε. Αχαΐας από́ την ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.