Η πατρινή ομάδα απέσπασε πλήθος συγχαρητηρίων από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Για μια ακόμη φορά οι τοξοβόλοι του Α.Ο.Π. ΕΡΜΗ και ο προπονητής τους Μάνθος Στρεμμένος επιστρέφουν με τους κορυφαίους τίτλους στις φαρέτρες τους.

Αμέσως μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ανδρών γυναικών, σειρά είχε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΕΩΝ που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στις 24-25/2/2024.

Ανάμεσα στις 29 καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα, η Πατρινή ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΥ, κυριάρχησε με δυνατό προβάδισμα στον γύρο κατάταξης σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση του αγώνα. Πέρασε με μεγάλη ευκολία τους γύρους αποκλεισμού φτάνοντας στον τελικό και με σκορ 7-3 κατέκτησε άνετα τον τίτλο της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ολυμπιακού τόξου, που δικαίως θεωρείται η πιο απαιτητική και ανταγωνιστική κατηγορία.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ξανά και ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στο σύνθετο τόξο εφήβων, που διατηρεί ακόμα το πανελλήνιο ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες και μετρά πολλές νίκες στα βάθρα των πρωταθλημάτων κλειστού και ανοιχτού χώρου.

Τη 2η Θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό ομαδικό σύνθετου τόξου κατέκτησαν ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ και η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ η οποία μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα Γυναικών, ενώ και οι δύο ανέβηκαν στην 3 θέση του βάθρου αφού κατέκτησαν και το χάλκινο μετάλλιο στον ατομικό τους αγώνα.

Στην 4η βαθμολογούμενη θέση έφτασε και το μικτό ομαδικό ολυμπιακού τόξου των ΛΥΓΙΔΑΚΗ / ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΥ που ηττήθηκαν στον μικρό τελικό με shoot off ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την αντίπαλη ομάδα.

Την 5η θέση στο ατομικό του αγώνα έφερε ο Λυγιδάκης Νίκος που ανέτρεψε την κακή του εμφάνιση στο γύρο κατάταξης .

Την 5η & 6η θέση έφεραν και οι Στολάκης Άγγελος & Στολάκης Αντρέας δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογο τους.

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις έδωσαν οι Άννα ΤΣΙΟΥΧΝΙΟΥΚ και η Νικόλ Καραγκούνη στον πρώτο τους αγώνα σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η πατρινή ομάδα απέσπασε πλήθος συγχαρητηρίων από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για τις συνεχόμενες νίκες και τις υψηλές επιδόσεις των αθλητών του.