Οσοι ξεχώρισαν για την προσφορά τους το 2023, βραβεύονται στον ετήσιο θεσμό του Ομίλου «Πελοπόννησος». Στην παρουσίαση της τελετής ο Γιώργος Ντάβλας και η Νικόλ Μακρή.

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για το ταλέντο τους, για την προσφορά τους, πρόσωπα που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, βραβεύονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Πρόσωπα της Χρονιάς 2023 Αξιες και Άξιοι» που διοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το βράδυ του Σάββατου 13 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ομιλος της «Πελοποννήσου», η εφημερίδα, το pelop.gr, ο Peloponnisos FM 104.1 και το Ιδρυμα «Λήδας, Νανάς & Σπύρου Δούκα», ως οικοδεσπότες, αναδεικνύουν και φωτίζουν πρόσωπα που με τις πράξεις τους, μέσα στο 2023, ξεχώρισαν, ευαισθητοποίησαν, δημιούργησαν, παραδειγμάτισαν. Ανθρώπους που σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία. Για τη φετινή επετειακή διοργάνωση η οργανωτική επιτροπή άλλαξε λίγο τη διαδικασία. Δεν πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία κοινού όπως τις προηγούμενες χρονιές. Για τη χρονιά του 2023 βραβεύονται από τον οργανισμό της Πελοποννήσου 20 άτομα που προτάθηκαν από την κριτική και οργανωτική επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις του κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ

Ο PR man Γιώργος Ντάβλας και η κοσμικογράφος του δημοσιογραφικού οργανισμού Πελοπόννησος και ραδιοφωνική παραγωγός Νικόλ Μακρή, δύο πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία από δημόσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, είναι οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Πρόσωπα της Χρονιάς 2023.

Η φετινή εκδήλωση έχει την τιμή να φιλοξενήσει τρεις από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Tη σοπράνο Ελενα Κελεσίδη, η οποία έχει ερμηνεύσει πολυάριθμους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σπουδαία θέατρα παγκοσμίως, τη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη με εμφανίσεις στα σημαντικότερα λυρικά θέατρα, φεστιβάλ και αίθουσες συναυλιών διεθνώς και ερμηνείες σε πάμπολλους πρωταγωνιστικούς ρόλους με τιμητική διάκριση σε νέο καλλιτέχνη της Ενωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών (2001) και τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε ΕΛΣ, ΜΜΑ, ΜΜΘ, ερμηνεύοντας ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Οι τρεις διεθνούς φήμης καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους για μια αξέχαστη εμφάνιση, χαρίζοντάς μας με τις ερμηνείες τους μια μοναδική εμπειρία.

Τη βραδιά παρακολουθείστε ζωντανά και από το Ιonian tv και τον Peloponnisos fm 104.1