Παρουσίαση και συνέντευξη του Προέδρου Π. Σατολιά στα πλαίσια του Ένθετου για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ERTNEWS με τη δημοσιογράφο Μαρία Σταθοπούλου

Τρίτη 28 Μάι 2024

Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων: Ισχυροποιεί τη θέση του στην αγορά.

O Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Π. Σατολιάς μίλησε για τις νέες επενδύσεις του Συνεταιρισμού και τις προοπτικές του στα πλαίσια του Ένθετου για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ERTNEWS με τη δημοσιογράφο Μαρία Σταθοπούλου.

Η βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης είναι ένα από τα πιο γνωστά γαλακτοκομικά προϊόντα της χώρας, με μεγάλη ιστορία. Για πάνω από 60 χρόνια, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός υποστηρίζει τους κτηνοτρόφους της ορεινής Αχαΐας, της Ηλείας και της Αρκαδίας, προσφέροντας ποιοτική φέτα στους καταναλωτές. Η κάμερα του ERTNEWS βρέθηκε στα Καλάβρυτα, κατέγραψε την παραγωγική διαδικασία της φέτας και πληροφορήθηκε για τις πολυάριθμες επενδύσεις του Συνεταιρισμού, που στοχεύουν στην ενίσχυση της θέσης του στην αγορά και την επέκταση στο εξωτερικό.

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων «γράφει» τη δική του ιστορία στον τομέα της τυροκομίας και των γαλακτοκομικών.
Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα: