Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε εαυτόν ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του προέδρου του κόμματος “Σπαρτιάτες” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. “Σπαρτιάτες”», αναφέρει στην επιστολή του.

Επισημαίνει, δε, ότι «στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι».

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα Greek mafia

Υπενθυμίζεται ότι, για να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη την ερχόμενη Τρίτη, έχει κληθεί ο επικεφαλής του κόμματος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες του αρχηγού των «Σπαρτιατών», ότι βουλευτές του κόμματός του, που είναι υποστηριζόμενοι από τον καταδικασθέντα με την Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη, είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε, που λένε πώς και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά, ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθειά δημοκράτης» είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή ο κ. Στίγκας σχολιάζοντας την αποχή από τη συνεδρίαση των 11 βουλευτών του κόμματός του. Ακολούθησε η διαγραφή τριών βουλευτών.

Πηγή: naftemporiki.gr