ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Η ΣΤΕΓΗ Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 πραγματοποίησε μία υπέροχη ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ χορευτικών τμημάτων στην ΠΛΑΖ Πάτρας. Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών , του κόπου και της δουλειάς των μελών της ΣΤΕΓΗΣ όλων των τμημάτων για τη χρονιά που πέρασε . Τα χορευτικά τμήματα της Στέγης ξεκίνησαν με το Παιδικό Τμήμα που απέσπασε το πιο ένθερμο χειροκρότημα με ηλικίες από 3 έως 6 ετών και στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτές με υπέροχες φορεσιές χορεύοντας χορούς όπως ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΘΗΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, απέσπασαν τα πιο θερμά χειροκροτήματα και ευμενή σχόλια. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ξυλοκάστρου « Κοσμάς ο Αιτωλός»

Παρουσιάζοντας χορούς από την περιοχή της Ρούμελης, και ο Σύλλογος Αγυιάς-Τερψιθέας παρουσιάζοντας χορούς από Κεφαλονιά.

Σε έναν κατάμεστο χώρο ο πρόεδρος της Στέγης Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε τους δύο συλλόγους που τίμησαν την εκδήλωση απένημε αναμνηστικά στους Προέδρους κο Καγιά Θεόδωρο και κο Μαγιάκη Γεώργιο για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες χορευτές  για την υπέροχη παρουσία τους και ιδιαίτερα την Δασκάλα των Χορευτικών κα Μαγιάκη Χριστίνα, ενώ έκανε αναφορά για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για τις άμεσες εκδηλώσεις και κυρίως την εκδρομή που προγραμματίζετε για αρχές Νοεμβρίου στην ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ. Υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα έρχονται και τέλος ευχήθηκε σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι !!! Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα μέλη 

Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος