Δυναμώνει τον αγώνα η ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ για την αναμέτρηση των Ευρωεκλογών της προσεχούς Κυριακής. Σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα (καφέ Μοντάνα ) η τελική συνάντηση στελεχών από την πρώην Επαρχία . Ομιλητές- Εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άντωνης Κουνάβης , ο Επικεφαλής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Παπαδημάτος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαβρύτων Νίκος Τσάμης .

Κλιμάκια Στελεχών μοιράζουν Ψηφοδέλτια και Φυλλάδια σε ολόκληρο τον Νομό 

Με κεντρικό σύνθημα , καμία ψήφος χαμένη – ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να είναι η Ελλάδα ισχυρή στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία συνεχίζεται σήμερα για 13η ήμερα το οδοιπορικό στον Νομό μελών της ΔΕΕΠ  στελεχών και εθελοντών όπου συνομιλούν με τους πολίτες και μοιράζουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καθώς και Φυλλάδια . Τα δύο  κλιμάκια από το πρωί επισκέπτονται-περιοδεύουν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Καλαβρύτων . 

Συνάντηση Εθελοντών αύριο στην Πάτρα 

Η τελική συνάντηση Εθελοντών πριν τις κάλπες , θα πραγματοποιηθεί αύριο Τέταρτη 5 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον ημιόροφο του Εκλογικού Κέντρου στην Πάτρα . Στόχος μας λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η τελική ενημερωτική εκστρατεία είναι οι πολίτες να πάνε την Κυριακή στην κάλπη γνωρίζοντας τις πρωτοβουλίες και τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε δρομολογήσει ως κυβέρνηση, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά τους, όπως επίσης και να συγκρίνουμε ευρωπαϊκές πολιτικές. Το τι θα συμβεί στην Ευρώπη στα επόμενα πέντε χρόνια έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές των πολιτών και για αυτό η ΝΔ θα πρέπει να παραμείνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί δυνατά για την Ελλάδα και στο εσωτερικό να έχει αυτή την ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση για να υλοποιήσει το πρόγραμμα για το οποίο εκλέχτηκε. Στην αυριανή Συνάντηση των Εθελοντών θα καταρτιστούν και τα κλιμάκια που από το πρωί της Πέμπτης και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα μοιράζουν Ψηφοδέλτια και Φυλλάδια σε όλες τις συνοικίες της πόλης .

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ