Μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος που υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Κωνσταντίνο Γιαλελή, μαθητή ΣΤ` Δημοτικού από την Ακράτα που κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ 2024 που διεξήχθη στη Λάρισα.

Στο γραφείο του δημάρχου βρέθηκαν η πρόεδρος και ο προπονητής του ΑΣΟ Αιγίου Κατερίνα Μερτίκα και Νίκος Νικολακόπουλος αντίστοιχα, που αναφέρθηκαν στην συνεργασία και τη στήριξη της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα αλλά και στην τιτάνια προσπάθεια του ΑΣΟ Αιγίου που στοχεύει σε σπουδαίες διοργανώσεις στο μέλλον. 

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας επαναλαμβάνοντας την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής σε κάθε διοργάνωση και κάθε προσπάθεια που αφορά στα παιδιά αλλά και την προσέλευση επισκεπτών – αθλητών στην περιοχή, υπερτόνισε τη σημαντικότητα του έργου των συλλόγων της περιοχής μας.

Ο κ΄.Καλογερόπουλος είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον βραβευμένο αθλητή του ΑΣΟ Αιγιαλείας που ερωτηθείς από τον δήμαρχο ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να γίνει δήμαρχος όταν μεγαλώσει γιατί το θεωρεί πολύ μεγάλη ευθύνη. 

Παρόντες στο γραφείο του δημάρχου εκτός από τους γονείς του Κωνσταντίνου, Ακριβή και Παναγιώτη Γιαλελή, ήταν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης και Διοίκησης & Οικονομικών Μαρία Σταυροπούλου και ο  εντεταλμένος σύμβουλος αθλητικών εκδηλώσεων Χρήστος Τσερεντζούλιας που όπως αναφέρθηκε από τους εκπροσώπους του ΑΣΟΑ έχουν άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα όπου έχει απαιτηθεί. 

Η συνάντηση έκλεισε ανανεώνοντας το «ραντεβού» για τα μέσα Ιουνίου οπότε και στην πόλη του Αιγίου προετοιμάζεται από τον Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας μια πολύ σημαντική σκακιστική διοργάνωση με τον δήμαρχο Αιγιαλείας να επαναλαμβάνει πως η δημοτική αρχή παραμένει πάντα αρωγός στις προσπάθειες των συλλόγων μας.