Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρουν την Πατρινή πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου που έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα, αφού με χρόνο 27.84, έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ύπτιο της κολύμβησης, κατακτώντας την 5η θέση στον κόσμο.

Στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, η Νόρα Δράκου έκανε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας της και βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (από 27.87), για να καταταχθεί στην πρώτη 5άδα του κόσμου, στα 50 μέτρα ύπτιο της κολύμβησης.

«Το ήθος, η δύναμη, η σκληρή δουλειά και η πίστη στη διάκριση που χαρακτηρίζουν την πατρινή αθλήτρια, αποτελούν στοιχεία πρότυπα για την αθλούμενη νεολαία. Γι αυτό και η Νόρα Δράκου είναι για όλους εμάς παράδειγμα αθλητικής αφοσίωσης. Είναι τιμή μας που εκπροσωπεί παγκόσμια την Πάτρα και την ιστορία της» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρουν τις εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών έχασε με δραματικό και εξαιρετικά αμφιλεγόμενο τρόπο το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, αποδεικνύοντας πως η πορεία της στο μέλλον θα στεφθεί με μεγάλες επιτυχίες.

Επίσης η Eθνική ομάδα των ανδρών ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

«Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα γυναικών και ανδρών στο πόλο. Σαν πατρινοί και σαν άνθρωποι που ζούμε καθημερινά τις προσπάθειες του συνόλου των αθλητών στις πισίνες, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στις δύο εθνικές μας ομάδες και ευχόμαστε σε όλες και όλους υγεία και πολλές επιτυχίες στην συνέχεια της πορείας τους. Είμαστε βέβαιοι πως θα κατακτήσουν και άλλες παγκόσμιου επιπέδου κορυφές του αθλήματος» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος.