Σε συλλήψεις περίπου 10 οπαδών του Ιωνικού προχώρησε η ΟΠΚΕ Αγρινίου, το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στο «βανάκι» που επέβαιναν και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την απαγόρευση, οι οπαδοί του Ιωνικού (σ.σ είχαν μαζί τους πανό και διακριτικά) είχαν κατεύθυνση προς την Λευκάδα, όπου το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα τους αγωνίζεται κόντρα στον τοπικό Τηλυκράτη.

Μετά από έρευνα που έκαναν δυνάμεις της ΟΠΚΕ Αγρινίου, στην Ιόνια Οδό, προχώρησαν σε συλλήψεις καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Οι οπαδοί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας και εις βάρος του αναμένεται να σχηματιστούν δικογραφίες.

Θυμίζουμε ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε πως «σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/01/2024 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πηγή: gazzetta.gr