Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για ληστεία, αρπαγή και βιασμό

Οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας από δυο αλλοδαπούς (άνδρα – γυναίκα) 450 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον με τη χρήση βίας εξανάγκασαν την γυναίκα σε συνουσία παρά τη θέλησή της

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία, αρπαγή, βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί οπλων.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και από τον Ανακριτή Πατρών εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, στις 17/6/2024 το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, οι τρεις κατηγορούμενοι προσέγγισαν με αυτοκίνητο δυο αλλοδαπούς (άνδρα – γυναίκα) και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο από αυτούς, τους εξανάγκασαν να επιβιβαστούν στο όχημα και τους μετέφεραν σε ερημική αγροτική τοποθεσία.

Στη συνέχεια οι τρεις κατηγορούμενοι με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους παθόντες δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ενώ με τη χρήση βίας εξανάγκασαν τη γυναίκα σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.