11.000 επισκέπτες στη φετινή δεύτερη διοργάνωση του Helmos Mountain Festival

Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, το τετραήμερο Helmos Mountain Festival, που διοργανώνεται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συμπαραγωγή με τη Novel Vox.

Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση, χαλάρωση και διασκέδαση στις πλάγιές του μαγικού Εθνικού Πάρκου και Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού. Μια διοργάνωση, με αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, με συγκινήσεις για όλες τις ηλικίες και όλες τις διαθέσεις, παράλληλες δράσεις: Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!

Περίπου 11.000 επισκέπτες προσελκύει φέτος το Φεστιβάλ, ενώ το προσωπικό που θα απασχολείται αυτό το τετραήμερο αγγίζει τα 700 άτομα! Ετσι, ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους γίνεται και φέτος πραγματικότητα, αποδεικνύοντας πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή ευτυχίας. Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο Φεστιβάλ, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές και αλησμόνητες αναμνήσεις.

Το μουσικό πρόγραμμα για σήμερα Κυριακή περιλαμβάνει: Ταφ λάθος, Ιουλία Καραπατάκη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Chalet Αριστοτέλη Ρήγα.

Αύριο Δευτέρα, τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη + Guests.

Πηγή: pelop.gr