*Παραιτήθηκαν τρία μέλη του Δ.Σ. ενώ έληξε και η θητεία των υπολοίπων μελών χωρίς ορισμό νέας Διοίκησης.

* Χωρίς Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας έμεινε το Αθλητικό κέντρο!

ΚΛΕΙΣΤΕΣ πόρτες βρήκαν τα αθλητικά σωματεία την 1η Σεπτέμβρη 2023 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ!

Το Παμπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο από τον Αύγουστο έχει μείνει ΧΩΡΙΣ διοίκηση, αφού η θητεία της υπάρχουσας έληξε, χωρίς να έχει διοριστεί νέα Διοίκηση, ενώ έχουν από καιρό παραιτηθεί και τρία μέλη του Δ.Σ. μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδημάτος.

Ταυτόχρονα οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, κατά πληροφορίες μας, δεν διαθέτουν πιστοποιητικό Πυρασφάλειας με συνέπεια να μην επιτρέπεται η χρήση του κλειστού ”Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ” αλλά και του Κολυμβητηρίου ”Α. ΠΕΠΑΝΟΣ”, καθόσον εγκυμονεί κίνδυνος σε περίπτωση πυρκαγιάς!

Η κατάσταση αυτή, ταλαιπωρεί αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων αλλά και δείχνει την αδιαφορία της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Επαρχίας και ιδιαίτερα της πόλης μας, της Πάτρας.

Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρακολουθεί με αγωνία τα γεγονότα και καλεί την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να δώσουν άμεσα τις απαιτούμενες λύσεις, ώστε να ξεκινήσει η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ με ασφάλεια για τους αθλούμενους και τους θεατές.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ