Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00, ο Σύλλογος Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 καλεί τους επιτυχόντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Σύλλογος, ως το μοναδικό νόμιμο όργανο εκπροσώπησης των Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, έχει ως σκοπό του το διορισμό του συνόλου των επιτυχόντων, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης του εν λόγω διαγωνισμού.

  • Δεδομένου ότι, δεκαπέντε μήνες μετά κανένας από τους σχεδόν 15.000 επιτυχόντες δεν έχει ακόμα διοριστεί και είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε ένα καθεστώς αναμονής, έχοντας βάλει σε παύση τις ζωές μας.

  • Δεδομένου ότι, έχουμε ήδη, από 22/5/2024, υποβάλλει αίτημα για συνάντηση με την απελθούσα Υπ. Εσωτερικών, κα Κεραμέως, χωρίς καμία ανταπόκριση.

  • Ενόψει της αλλαγής στην ανάληψη των καθηκόντων του χαρτοφυλακίου του Υπ. Εσωτερικών και των διαφαινόμενων προετοιμασιών ή/και προθέσεων των αρμοδίων (πολιτική ηγεσία, ΑΣΕΠ) για διεξαγωγή δεύτερου γραπτού διαγωνισμού εντός του 2025.

Έχουμε ζητήσει συνάντηση αντιπροσωπείας μελών του προσωρινού ΔΣ του Συλλόγου μας με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, στις 25 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ώστε να θέσουμε τα αιτήματα και τις προτάσεις μας για την απορρόφηση όλων των επιτυχόντων, πριν την διεξαγωγή του επόμενου γραπτού διαγωνισμού.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Εσωτερικών να θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τόσο την έκδοση των αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ, όσο και την έκδοση των επόμενων προκηρύξεων για την απορρόφηση όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού. Απαιτούμε την μη διενέργεια καθολικού γραπτού διαγωνισμού πριν να διοριστούν όλοι οι επιτυχόντες.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ.

Ευάγγελος Ευαγγέλου

Ηβα Καρύωτη

Θεοδώρα Λιαροπούλου

Ειρήνη Μυγδάλη

Χρήστος Νικομάνης

Όλγα Ηρώ Οικονόμου

Ευφημία Παρίση

Σταματία Σγουρομύτη

Διονυσία Σουσάνη

Καλλιόπη Σταυρακοπούλου

Πέτρος Φρέρης

Ελένη Χαμπίπη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ήβα Καρυώτη 6949733542

Χρήστος Νικομάνης 6978903960

Καλλιόπη Σταυρακοπούλου 6948074883