Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την βοήθειά του προς την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Εκκλησία γενικώτερα, για την συμπαράσταση στο φιλανθρωπικό έργο της Αποστολικής Εκκλησίας των Πατρών και γενικά για την ευσέβεια, το ήθος, την ευγένεια και την όλη στάση του έναντι της κοινωνίας, από την θέση του Περιφερειάρχου Δυτικής Ελλάδος.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, ετίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, της εορτής της Επανακομιδής του Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την βοήθειά του προς την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Εκκλησία γενικώτερα, για την συμπαράσταση στο φιλανθρωπικό έργο της Αποστολικής Εκκλησίας των Πατρών και γενικά για την ευσέβεια, το ήθος, την ευγένεια και την όλη στάση του έναντι της κοινωνίας, από την θέση του Περιφερειάρχου Δυτικής Ελλάδος. πηγή – pelop.gr

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και δέους, αποδέχτηκα την τιμή που μου έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, να μου απονείμει το μετάλλιο του Άγιου Ανδρέα.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη για πολλά – πολλά ακόμα χρόνια ποιμαντορίας στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών.
Σε ότι με αφορά, έκανα και θα κάνω πάντα όσα μου επιβάλλουν, το χρέος και η συνείδησή μου. Ο τόπος που πατούμε σήμερα είναι ένας τόπος Αγίων και Ηρώων, τις παρακαταθήκες των οποίων δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε.
Στη ψυχή μου υπάρχει πάντα η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, στην καθημερινή μου προσπάθεια η διαρκής αγωνία για τον συνάνθρωπο και τον συμπολίτη.
Θα είμαι πάντα ένας διαρκής σύμμαχος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και κάθε Μητρόπολης της Δυτικής Ελλάδας γιατί το μεγάλο μετερίζι όλων μας είναι ένα: Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του!