Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του – Οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά.  Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

trikala-arthrou-01
Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, ενώ νωρίτερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό.

trikala__4_
trikala__6_
trikala
trikala__1_
trikala__2_
trikala__3_
IMG_20240218_172842
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Το χρονικό του εγκλήματος

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Πηγή: protothema.gr