Μπροστά σε ένα θέαμα που θα τα σημαδέψει για όλη τους τη ζωή βρέθηκαν δύο μικρά παιδιά, όταν αντίκρυσαν τον πατέρα τους νεκρό στο πάτωμα του σπιτιού του.

Μια απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου στην Πάτρα. Η πρώτη είδηση έκανε λόγο για πτώμα που βρέθηκε στην περιοχή της Οβρυάς, όμως η ιστορία πίσω από την είδηση θυμίζει αρχαία τραγωδία.

Συγκεκριμένα, δύο μικρά παιδιά είδαν κάτι που θα τα σημαδέψει για όλη τους τη ζωή. Τα δύο παιδιά περίμεναν έξω από το σπίτι τους τον πατέρα τους για να τα πάει στο σχολείο. Όσο όμως και αν περίμεναν ήταν μάταιο, καθώς ο 46χρονος κοίτονταν νεκρός μέσα στο σπίτι.

Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Το κουβάρι της τραγωδίας ξετυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Πολυτεχνείου στην Οβρυά. Τα παιδιά έφτασαν στο σπίτι συνοδευόμενα από την μητέρα τους, η οποία είχε συμφωνήσει με τον πρώην σύζυγό της να τα πάει αυτός στο σχολείο.

Τα παιδιά περίμεναν αρκετή ώρα έξω από το σπίτι και όταν δεν είδαν τον πατέρα τους να βγαίνει, αποφάσισαν να μπουν μέσα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που είδαν τα σόκαραν, καθώς ο 46χρονος κοίτονταν νεκρός στο πάτωμα.

Τα δύο παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια με τους γείτονες να σπεύδουν και να ειδοποιούν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: pelop.gr