Κωμωδία, μυστήριο και δράμα κυριαρχούν στις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες που περιμένουμε να παρακολουθήσουμε μέσα στο μήνα.

Γάμος αλά Ελληνικά 3

Nia Vardalos επιστρέφει στο σινεμά ως πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος, αλλά και σκηνοθέτρια του νέου sequel των ταινιών Γάμος Αλά Ελληνικά, που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά η οικογένεια Πορτοκάλος θα ζήσει μία νέα σειρά από περιπέτειες στην πατρίδα της, την Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί για να τιμήσει τη μνήμη του Γκας Πορτοκάλος, πατέρα της Τούλας.

Η Nia Vardalos μίλησε στο Marie Claire Σεπτεμβρίου για τη νέα της ταινία, όπου πρωταγωνιστεί ξανά με τον John Corbett. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα παρασκήνια εδώ.

Μυστήριο στη Βενετία

Ο Kenneth Branagh, ο νέος (σχετικά) Ηρακλής Πουαρό του σινεμά, διασκευάζει μία ακόμα ιστορία της Agatha Christie, λιγότερο γνωστή στο κοινό, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα με αυτές που μετέφερε στο σινεμά τις προηγούμενες δύο φορές που κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο διάσημος ντετέκτιβ βρίσκεται στη Βενετία το 1969, όπου πηγαίνει σε ένα Halloween πάρτι σε ένα «στοιχειωμένο» σπίτι. Όταν ένας από τους προσκεκλημένους δολοφονηθεί, ο Πουαρό θα κληθεί, όπως πάντα, να κάνει τη δουλειά του μόνο όπως ο ίδιος γνωρίζει. Ανάμεσα στους υπόπτους βρίσκονται η Michelle Yeoh, η Tina Faye και ο Jamie Dornan. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου.

The Wonderful Story of Henry Sugar

Ο Wes Anderson μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μία ιστορία του Βρετανού συγγραφέα Roald Dahl, για έναν πλούσιο άνδρα που μαθαίνει από έναν γκουρού το πώς να βλέπει χωρίς να χρησιμοποιεί τα μάτια του και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα του ικανότητα για να κλέβει στα χαρτιά – και όχι μόνο. Η ταινία, που διαρκεί μόλις 37 λεπτά, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix στις 27 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley και Ralph Fiennes.

Πηγή: marieclaire.gr