
Στην 2η συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη γαλανόλευκη και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Σκωτία στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς – Άφησε πίσω του τον Νίνη ο 17χρονος
Στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας απέναντι στη Σκωτία.
Ο 17χρονος άσος της Γκενκ έβγαλε… μάτια στο 2ο ημίχρονο του αγώνα του Nations League αλλά δεν σταμάτησε εκεί.
Ο νεαρός άσος βρήκε δίχτυα στο 42′ και έτσι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Ο Μουζακίτης έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιαννούλη, η μπάλα έφτασε στον Κωσνταντέλια ο οποίος την έστειλε στον Καρέτσα για να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση!
Ο Καρέτσας έγινε σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της γαλανόλευκης, αφήνοντας πίσω του τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είχε σημειώσει γκολ σε φιλικό αγώνα με την Κύπρο (2-0) σε ηλικία 18 ετών, ενός μήνα και 16 ημερών.
Πηγή: protothema.gr