Το μεγάλο μέτωπο φωτιάς στην Ηλεία εκτείνεται από το Αλποχώρι μέχρι τη Μυρτιά.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην Ηλεία. Ένας άνδρας 55 ετών έχασε τη ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταβεί στο μέτωπο της φωτιάς για να ενισχύσει τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν φέρει εγκαύματα ή άλλα τραύματα, τα ακριβή αίτια αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή κα εξετάζεται αν σχετίζονται με την πυρκαγιά ή από τον τρόμο που προκάλεσε η εξάπλωση της πυρκαγιάς στο χωριό.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδελφό του, ενώ εφιαλτική παραμένει η κατάσταση στην περιοχή λόγω των πύρινων μετώπων. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του, από τον αδελφό του που κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο 55χρονος άνδρας, σύμφωνα με το ertnews, ήταν κάτοικος στα Χανάκια Ηλείας.

Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά της Ηλείας, στην οποία νωρίτερα είχε ζητηθεί εκκένωση.

Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά στο Αλποχώρι κοντά σε σπίτια – Ανησυχεί το μέτωπο

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, γίνονται προσπάθειες ανάνηψής στα επείγοντα του νοσοκομείου του Πύργου, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Παράλληλα, το patrisnews αναφέρει πως: «ο άνδρας ήταν κοντά στο πύρινο μέτωπο, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του θανάτου του».

Το μεγάλο μέτωπο φωτιάς στην Ηλεία εκτείνεται από το Αλποχώρι μέχρι τη Μυρτιά.

Πηγή: pelop.gr