Τη στήριξή του στα μέλη του Δ.Σ. «Μαχητές» μετέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΜΑΤΖΙΚ 2024» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων ατόμων με νοητική στέρηση  για τρίτη χρονιά τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024,με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τον χαιρετισμό του  και ο κ. Ζαΐμης, μεταξύ άλλων  τόνισε: «Συγχαρητήρια στην πρόεδρο Μάρθα Χριστοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μαχητές». Είμαστε κοντά και μαζί σε κάθε προσπάθεια που δίνει ζωή, ελπίδα μεταφέροντας όμορφα μηνύματα και αληθινά συναισθήματα σε άτομα που μας έχουν και τους έχουμε ανάγκη για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι». 

Από τη πλευρά της η πρόεδρος του Δ.Σ. Μάρθα Χριστοπούλου μετέφερε το εξής μήνυμα: «είμαστε όλοι διαφορετικοί, είμαστε όλοι μαζί και ίσοι» τονίζοντας «ο χορός, το τραγούδι και η μουσική αναδεικνύονται σε μέσα επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης και συνεργασίας, γεμίζοντας τη ζωή όλων αυτών που συμμετέχουν και παρίστανται με θετική ενέργεια και αύρα».