Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ωρα Πατρών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο αναφέρει:

«Σε κρίση πανικού άλλη για μία φορά η Δημοτική αρχή Πελετίδη εγκαλεί την Ώρα Πατρών και τον επικεφαλής της Γιώργο Ρώρο γιατί ήταν παρόντες και συμπαραστάθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων της κοινωφελούς του 2022 εκδικάστηκαν 21/12 στην Πάτρα.

Ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας και φαρισαϊσμού η δημοτική αρχή. Με το ένα πρόσωπο τάχα φιλεργατική, υπερασπιζόμενη το δίκιο του εργάτη, από την άλλη απέναντί του με το επιχείρημα φταίει ο καπιταλισμός και οι άλλοι σύγχρονος Ιανός.

Δεν έχουμε χρήματα ισχυρίζεται:

– Δυόμιση εκατομμύρια ευρώ επιπλέον μετά την επαναπροκήρυξη που έγινε με δική της ευθύνη των έργων της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου.

-Δυόμιση εκατομμύρια επιπλέον με την επαναπροκήρυξη του έργου στον ΑΣΟ με δική της ευθύνη.

-Οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ σε εργολάβο για καθαρισμό πράσινου.

-Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τη φύλαξη του Παμπελοποννησιακού..
Λεφτά υπάρχουν…αρκεί να πηγαίνουν σε εργολάβους και σε ημετέρους.

Στην ανακοίνωση όμως της Δημοτικής αρχής εξυφαίνονται και τα άθλια σχέδια που είχε να οδηγήσει με τη συγκεκριμένη απόφαση “συνομολόγηση της αντιπολίτευσης” για να καταλογίσει τους μισθούς των εργαζομένων, στους Δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, στρεφόμενη κατά των ιδίων και περιουσιακών τους στοιχείων, είχαν γνώση όμως οι φύλακες.

Η απλή αναλογική έδινε το δικαίωμα να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο υπεράσπισης των εργαζομένων και έκανε το δημοτικό συμβούλιο πιο ενδιαφέρον με την πάλη των ιδέων.

Η νέα Δημοτική αρχή, με απόλυτη πλειοψηφία, που είναι πλέον η παλιά θα αντιπαλεύει στο Δημοτικό συμβούλιο τον κακό της εαυτό, αναμετρούμενη με κομματικές κορώνες και φανφάρες».