Στην φιλόξενη αίθουσα του Πολυχώρου Τέχνης Mosaic, (Ερμού 112, Πάτρα) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Απριλίου, η 1η συνάντηση με θέμα: «Ανοσοθεραπεία- Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και το αύριο» του νέου Προγράμματος ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων «MEET THE EXPERTS» που υλοποιείται από τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.
Σκοπός του Προγράμματος «MEET THE EXPERTS» είναι η ενημέρωση ασθενών με καρκίνο και του γενικού πληθυσμού, για όλα τα καίρια θέματα που έχουν σχέση με τον καρκίνο.
Ο στόχος είναι να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ ιατρών και ενδιαφερομένων σε μια γλώσσα οικεία και κατανοητή στο ευρύ κοινό και να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τους ασθενείς και γενικά τους εμπλεκόμενους με το ζήτημα καρκίνος, που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να τεθούν στον θεράποντα ιατρό τους, αντλώντας έτσι όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την ασθένεια, τις θεραπείες, τη διαχείριση των παρενεργειών κτλ.
Στη 1η συνάντηση είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε ως ομιλήτρια την κα Αθηνά Χριστοπούλου – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών, Παθολόγος – Ογκολόγος , Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και την πολύτιμη συμμετοχή της κας Άννας Μαστοράκου- Πυρηνικής Ιατρού, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.
Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για το 2Ο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.
Τα Πρόγραμμα «MEET THE EXPERTS» πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.