Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Γιάννη Κόρδα, την Β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γεν. Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση, τον Οργ. Γραμματέα Γιώργο Κουρλέση και τα μέλη του ΔΣ Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιώργο Αποστόλου και Μαρία Θεοδοσοπούλου είχαν συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου στα γραφεία της στην Πάτρα. Στην συνάντηση αυτή είχαν προσκληθεί εκ μέρους μας Συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Διμοιρία Υποστήριξής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Στην συνάντηση έγινε λεπτομερής ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των διμοιριών που ενεργούν στην περιοχή μας και των συνθηκών που εργάζονται οι Αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτές. Αίτημα της Ένωσης μας είναι να ιδρυθεί και στην Αχαΐα Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στα πρότυπα των σχετικών υπηρεσιών που υπάρχουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ανάλογο εξοπλισμό, εκπαίδευση και μέσα.
Η Υφυπουργός από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει ως βουλευτής αλλά και ως μέλος και της Κυβέρνησης να προχωρήσει το δίκαιο αίτημά μας.