Το αθλητικό αντάμωμα των χωριών των Καλαβρύτων, διοργανώνεται και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, μια διοργάνωση η οποία έχει γίνει η αιτία να γνωριστεί πλήθος συμπατριωτών, παλαιών αλλά και των νέων γενεών, που κατάγονται από τους τόπους μας.

Έτσι λοιπόν καλούμε και φέτος τους πολιτιστικους συλλόγους των χωριών μας, να οργανώσουν τις ομάδες τους και να δηλώσουν συμμετοχή στο 7ο Αθλητικό Αντάμωμα!!

Παρακαλώ δήλωση συμμετοχής έως την 31 Γενάρη σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής ομάδας

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη της οργανωτικής ομαδας:

1) Λεβέντης Γιώργος Δάφνη

2) Μπερτσουκλής Βασίλης Λευκάσιο

3) Μπαλαφούτας Σπήλιος Άνω Κλειτορία

4) Πανουτσόπουλος Μάριος Κρινόφυτα

5) Ροδόπουλος Αλέξανδρος Πάος

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε, τι διαδραματίστηκε τα προηγούμενα έτη, ποια χωριά συμμετείχαν, αλλά και το ποιο σημαντικό, ποιοι έκοψαν πρώτοι το νήμα, αυτοί που κέρδισαν το τρόπαιο!!

Στα προηγούμενα έξι πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουν συμμετάσχει συνολικά 18 χωριά του Δήμου Καλαβρύτων και έχουν υπάρξει συνολικά 5 διαφορετικές πρωταθλήτριες ομάδες.

Τα χωριά με αλφαβητική σειρά και αριθμό συμμετοχών είναι τα έξης: 6 συμμετοχές: Άνω Κλειτορία & Λυκούρια. 4 συμμετοχές: Δάφνη, Καλλιφώνιο, Κέρτεζη, Πλανητέρο, Σειρές & Φίλια. 3 συμμετοχές: Καμενιάνοι & Τριπόταμα 2 συμμετοχές: Κλειτορία, Λευκάσιο, Πάος, & Χόβολη. 1 συμμετοχή: Καλάβρυτα, Κρινόφυτα, Παγκράτι & Πεύκο

Τα χωριά με αλφαβητική σειρά και αριθμό πρωταθλημάτων είναι τα έξης:

2 πρωταθλήματα: Κλειτορία, 1 πρωτάθλημα: Λευκάσιο, Πλανητέρο, Σειρές & Φίλια

Το 2024 ποια χωριά θα συμμετάσχουν?

Ποια ομάδα θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια?

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!!