Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων ενίσχυσε τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, προσέφερε χαρά στα παιδιά των ειδικών σχολείων και στήριξε τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις.

Δώρα σε όλα τα παιδιά

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής και το μέλος της Διοίκησης Παναγιώτης Μαντάς παρευρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, προσέφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα στους μαθητές του και συνεχάρησαν τους μαθητές για την εξαιρετική γιορτή και τους εκπαιδευτικούς για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.
Καμπάνια στήριξης των επιχειρήσεων της Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε και φέτος Χριστουγεννιάτικη καμπάνια ενημέρωσης, # Τα Χριστούγεννα στηρίζω τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις, όπου προσκλήθηκαν οι καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν την προσπάθεια.
Ενίσχυση στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»

Με σημαντικό χρηματικό ποσό το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενίσχυσε το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» το Επιμελητήριο Αρκαδίας ώστε να διατεθούν, τρόφιμα σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη και που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΟΥΠΗ
«Κάθε μας δράση προσφέρει ένα «δίχτυ» προστασίας στους ευάλωτους, χαμόγελο στα παιδιά μας και στήριξη στα μέλη μας- επιχειρήσεις της Αρκαδίας που είναι οι αφανείς ήρωες, γιατί οι δράσεις του Επιμελητηρίου δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τις συνδρομές τους.

Το 2023 ήταν για το Επιμελητήριο Αρκαδίας ακόμη μια χρονιά δράσεων και εξωστρέφειας, με συμμετοχή σε εκθέσεις, πετυχημένες διοργανώσεις όπως Fam Trips, Tripolis Street Food Festival,
Ενημερωθείτε για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και για τις επιχειρηματικές ειδήσεις, στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και στην σελίδα στο Facebook: Επιμελητήριο Αρκαδίας πολιτιστικές εκδηλώσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια και την ενεργό συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ΔΑΜ (Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης)
Το 2024 συνεχίζουμε την πορεία ανάπτυξης με πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τη δυναμική των Αρκαδικών Επιχειρήσεων.
Εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στους Δημάρχους Αρκαδίας και ευελπιστώ να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από κοινού, συνέργειες που θα εκτοξεύσουν την Αρκαδία μας στην κορυφή του επιχειρηματικού, πολιτιστικού και τουριστικού χάρτη.
Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί μας συμπολίτες,
Εύχομαι σε όλους μια Φωτισμένη χρονιά, με υγεία, αγάπη, ανάπτυξη και ευημερία, εκπληρώνοντας συλλογικούς και ατομικούς στόχους και επιθυμίες».
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Τρουπής