Μοιραία κατάληξη για 66χρονο κυνηγό στα ορεινά της Αχαΐας. Η ταυτότητα του θύματος.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για 66χρονο στα ορεινά της Αιγείρας στην ανατολική Αιγιάλεια. Ο Ηλίας Γιόγιος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό προς Σινεβρό, κοντά στον οικισμό Μάρμαρα.

Ο άνδρας κάτοικος εν ζωή Δερβενίου Κορινθίας, εντοπίστηκε εντός του οχήματος του, σε πρανές του δρόμου, το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», από οικείο του πρόσωπο το οποίο και τον αναζητούσε. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν βραδινές ώρες της Τετάρτης, οπότε και επέστρεφε το σπίτι του, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές με δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ να μεταβαίνουν στο σημείο. Ο 66χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα που καταγράφεται στην Αχαΐα από τις αρχές του νέου έτους. Το πρώτο θύμα ήταν η 55χρονη Ελένη Δημητροπούλου, που έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Μποντεΐκων, το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου και ενώ πήγαινε πεζή στη δουλειά της.

Πατρών – Πύργου: Θανατηφόρα παράσυρση 55χρονης – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ για τον οδηγό του ΙΧ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Παρέμενε επί ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του θύμα τροχαίου

Στο Μεσολόγγι, το μεσημέρι της Πέμπτης, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ένα παιδί, το οποίο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, στην Πάτρα.

Πηγή: pelop.gr