• Θλίψη στην Πάτρα προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Ζυγούρα, πατέρα 4 παιδιών.
  • Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γουμένισσα Καλαβρύτων για τον θάνατο του Παναγιώτη Ζυγούρα, πατέρας 4 παιδιών, που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 50 του χρόνια. Ο Παναγιώτης Ζυγούρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας κρεάτων, Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Λιανοπωλητών Νομού Αχαΐας και Περιχώρων.
  • Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες τα ξημερώματα υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του.
  • Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πολιτιστικος συλλογος Γουμενισσας «Αγία Μαρίνα» Άλλο ένα χαμόγελο έσβησε από το χωριό μας είμαστε όλοι συντετριμμένοι ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζυγούρα 50 ετών, πατέρας 4 παιδιών, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Σήμερα είναι μέρα πένθους για το χωριό μας η λύπη μας μεγάλη με την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Ζυγουρα συλλυπητηρια στους οικείους του ο θεός να τους δώσει δύναμη!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά, στον αδελφό του Διονύσιο Ζυγούρα υπάλληλο Πρασίνου του Δήμου Πάτρας, στον αδελφό του Ανδρέα Ζυγούρα δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καλαβρύτων, στα υπόλοιπα αδέλφια και σε όλη την οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στους οικείους του και στους συναδέλφους του.